Kosár

DCM ANTAGON talajjavító (25 kg)

24.160 Ft

DCM ANTAGON talajjavító magas (50 %) szervesanyag tartalommal. A növényi és állati eredetű alapanyagok koncentrátuma hosszú hatástartamú, a talajélet és talajszerkezet javítását szolgálja.

Cikkszám: DAN 25 Kategóriák: ,

DCM ANTAGON talajjavító NPK 4-3-2 + 50 %  szerves anyag tartalom

A szerves anyagok széles skálája biztosítja a talajszerkezet javítását, és a gazdag és változatos talajélet kialakulását, ami a termékeny talaj feltétele. Javítja a talaj tápanyag megtartási képességét, minimális lesz a tápanyag veszteség. A levegő/víz aránya tökéletes egyensúlyban lesz, ami a gyors és erős gyökérképződést segíti. Jobb lesz a tápanyagok hasznosítása, így a növények is jobban fejlődnek, erősebbek, egészségesebbek lesznek.

Talajfertőtlenítés után létfontosságú a használata a talajélet felélesztésére. Vetés vagy ültetés előtt közvetlenül is alkalmazható. A termék morzsa formában kerül forgalomba. Kijuttatása bármelyik műtrágyaszóróval, kisebb mennyiségeknél akár kézzel megoldható.

A műtrágyaszórók beállításáról az ismertetők menüpontban talál útmutatást.
Csomagolás: 25 kg-os zsákban
Származási hely: Európai Unió

Részletes termékleírás:              Letöltés

Tömeg 25 kg

Kapcsolódó termékek

DCM VIVISOL® talajjavító (25 kg)

24.072 Ft

VIVISOL 100 % növényi alapú talajjavító, tápanyagokban szegény talajok, tömörödött gyepfelületek talajának javítására, ültető közegbe.

24.072 Ft Kosárba rakom