Kosár

Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK A GRAMEN KFT. HONLAPJÁN!

Cégünk elsősorban a belgiumi De Ceuster Meststoffen (DCM) gyár szerves alapú növénytápjait, talajjavítóit forgalmazza.  Sok hasonló terméket gyártó cég dolgozik a magyar piacon, jogos a kérdés: miben különböznek a már ismert termékektől a DCM termékek?

A DCM termékekben 30 év tapasztalata, folyamatos kutatás és technológiai fejlesztés egyesül. A cég filozófiája szerint a fejlesztés és gyártás alapja a minőség.  A gondosan kiválasztott, jó minőségű szerves (növényi és/vagy állati eredetű) és ásványi alapanyagból ultramodern gyártósoron készülnek a termékek.  A gyártás során folyamatosan, többször ellenőrzik a minőséget.

A DCM több, mint 300 terméket gyárt, melyet Európában, és világszerte használnak a kertészek, sportpályák, golfpályák kezelői, faiskolák, virág- és zöldségtermesztők. Legújabb termékeikkel a mezőgazdaság felé nyitnak. A kukorica, napraforgó stb. terméshozamát emelő termékeik méltán kerülnek a gazdák figyelmének középpontjába. Valamennyi termék megfelel az EU és az USA előírásainak.

Az angol gyepkultúra terméke, a Johnsons fűmagcsalád szintén szerepel kínálatunkban. A Johnsons fűmagok jellenzője az erőteljes, mégis szép megjelenésű, betegségekkel, külső hatásokkal szemben ellenálló gyep. A gyeptápok mellé szervesen kapcsolódó fűmagok igen kedveltek a kertépítők körében.

A honlapunkon igyekszünk széleskörű tájékoztatást adni minden termékről. Természetesen új termékeknél számtalan kérdés merülhet fel. Készséggel állunk rendelkezésre egyedi problémák, szakmai kérdések megbeszélése céljából.